♥EmelieLinnJosefine♥

Fly

Publicerad 2013-10-31 17:35:05 i Allmänt,

Hej! Har inte haft ork att skriva på länge, mrn nu ska jag ta tid på mig. Berättar kort från söndag vad som hände. Söndags dagen tog jag lungt hela dagen, sen mot kvällen for jag & Mela till vörå city. Då mamma sku på ictys. Var där med bodin o com. På måndag så skulle jag läsa på matte, men det blev inte till något. :| Tisdagen var en händelse rik dag, började bra. 《Joke》. På håltimmen for Anna o jag till Hvc för jag skulle ta blod prov, som tur tog dom bara 2 rör. Så de var inte såå farligt. Sen kl 13.15 for jag och pappa mot sjukhuset, skulle vara där 14.30. Sen körde vi race fart tillbaka till vörå för att hinna med piano. Och på kvällen for pappa o jag och elda på villan i spisen. Igår (onsdag) så läste jag på geografi prov nästan hela kvällen. Sen tog jag det lugnt. Idag gick geografi provet helt okej, inte mega svårt eller lätt. Var meningen att jag skulle farit på musik cafe ikväll. Men efter maten fick ja så otroligt sjuk mage, så ikväll får jag bara vila och hoppas det blir bättre. Imorgon ska jag kanske till Vasa efter skolan, måste se. Ska fortsätta med mitt nu, hejdå! :) * blir bildlöst för blogg krånglar

yomakafloo

Publicerad 2013-10-26 16:53:46 i Allmänt,

Hej! For till orvas igår med buss, chilladd med Eves och sen for vi ut. For till Abc→amigo→abc→amigo→abc→eves. Haha. Satt och pratade tills pappa kom efter oss en halv tolv tiden. Helt nais kväll. 
Idag har vi varit till marielund på anhörigas dag, dom hade lotteri och jag vann en cholkad ask. Yeye, kan ju inte ens ät. Ikväll ska ja bara ta det lugnt och kanske se dh. Ha en bra kväll, hejdå! 
 

Torsdag

Publicerad 2013-10-24 17:46:26 i Allmänt,

Hej! Nu är prao över för min del, får vara ledig imorgon eftersom jag redan har jobbat in 30h. Ganska skönt att allt blir normalt nästa vecka och man får träffa alla igen. Har ju haft höstlov och prao.
Efter jag slutade (kl4) körde mamma mig till teori. Var där en timme och sen hem. Har bara tagit det lugnt sedan det. Ikväll ska jag läsa lite på prov, har 3prov nästa vecka.
Imorgon så ska ja ha sovmorgon och sova ut och sen mot kvällen till orvas. Sen på lördag ska jag på dagen till Marielund med Mia, på något. Får se vad jag hittar på sen. Ska ifl börja läsa på shl nu, hejdå! :)
 

Prao

Publicerad 2013-10-23 17:59:50 i Allmänt,

Hejsan! Ska berätta om denna vecka och söndagen. 
På söndag for Eve och jag till Bodins ( vörå) och så kom några andra dit också, helt chill kväll var det. 
På måndag for jag till lilla dagis på prao då, var helt chill där. Men frös som bara den när vi var ute, kunde knappt gå då jag kom in. Sen efter jag hade slutat så kom mamma efter mig och så for vi till vasa, gick först och åt och sen for jag till Kesias. Kom hem en halv nio tiden, då chillade jag bara. 
På tisdag så vart det samma som på måndag. Men fick sluta en halvtimme förr så då gick jag till fammo och satt med henne en timme innan mamma kom. Sen på kvällen for vi till moffa efter nå vinter kläder, sen somnade jag en 11 tiden. 
Idag steg jag upp en 5.30 redan, så for jag till dagis. Helt lungt där på morgonen, satt och läst en tidning bara. Sen ösregnade det då vi gick ut, men det gick nog bra för jag frös ju ifl inte idag. Nåjo, då jag slutade gick jag till butiken, och sen for mamma och jag hem. Har kollat nyaste pll avsnittet ikv, ojoj. sååå spännande nu. 
Ska bara ta det lungt ikväll. Imorgon är det sista prao dagen och sen far jag på teori dirket efter. Borde börja läsa på alla prov som kommer nästa vecka, men det orkar ju inte jag. 
 
 
 
Hiihihihih, nu e jag busig och bjuder på en sommar bild. 
 
 

Höstlovs resa

Publicerad 2013-10-23 15:38:16 i Resa,

I fredagst så for vi iväg en halv åtta tiden mot stan, där plockade vi upp Ingeborg och fortsatte mot Tammerfors. Stannade inte en enda gång, så vi for direkt till ikea. Shoppade saker där och sen åt vi.Var där i 3 1/2h. Därifrån fick jag mig: 100 st ljus, en grej åt Evelina, och så köpte Ingeborg 2 st rosa koppar åt mig ( har inget öra men vet nu inte vad jag ska kalla det ). Sen packade vi in alla saker i bilen och for till Ideapark. Där gick vi och på i 3 1/2h, hittade en blå hoppari där, köpte inget mer där. Sen började vi söka oss mot hotellet. Vilade där en stund och sen gick Nico och jag ner till bastun. Skulle gå i " avsvalkningspolen" också, men det var så fullt. Sen åt vi gott och pjasade oss. På Lördag lagade vi oss och gick ut och shoppade i Tampere centrum. Köpte: 2 par styckna strumpor och så köpte Ingeborg en tröja åt mig och så en parfym. Sen började vi fara hemåt, kom hem en 19.00-20.00 tiden då lagade vi tacos och sen kom Adde till oss, och sov över. Chillade mest då! Har varit ett riktigt bra höstlov♥
 
Nicos hero!
 
Mys med elefanterna♥
Morgonmål!
In i Tampere!
Nico och jag!
 
 

It*s to cold outside for angels to fly

Publicerad 2013-10-17 13:35:10 i Allmänt,

Höstlovet börjar med snö. Jag är inte så taggad som alla andra. Hösten skulle nog få vara en stund till. 
Imorgon så åker mami, nico, ingeborg och jag till tammefors. Ska till ikea, ideapark och shoppa på andra ställen. Sen ska vi sova på hotell och så kommer vi hem på lördag kväll. Ska bli nice. :) Sen på söndag ska jag kanske till vörå? eller vara med nån fjomp. Sen har vi prao, då ska jag vara på lilla dagis i maxmo. Sen efter praon har vi 2 provveckor.. :s 
 
Idag ska jag packa, fara till moffa (tror jag), laga maten, och chatta med folk.( hahah, satt och chatta 5 timmar i en grupp igår, kullivmanhar.) Ska gå och fixa maten nu innan Nico & Bennen kommer hem. 
Ha en bra dag & ett bra höstlov. Hejdå! :) 
 
 
 
 
 

kovent

Publicerad 2013-10-16 11:48:12 i Allmänt,

Hej! :) Igår var det konvent. Kom hem kl 16.00 och började laga mig, sen halv sex tiden så skjutsade mami mig, Anna, Elin och Maja dit. Ibörjan hände det typ inget. Så vi gick ut i city och var ti smarket. Gick sen tillbaka men inte händ de så mycket ändå. Så Vicki jag o Eve for ut igen o var med Westerback o com. Sen kom typ alla tillbaka å sen for alla ut igen. Sen en 21.00 tiden var var com inne så satt med dem och hade det allmänt kul! :) 
Idag har vi dagsverk, så jag städar här uppe. Så ska fortsätta med det nu. Hejdå! 
 

ajjaja

Publicerad 2013-10-13 18:58:17 i Allmänt,

Hej! Har kollat pll och varit ut på promenad ikväll. Har haft ont i magen hela dagen, och det bara fortsätter. Har värmedynan på nu, så nujust är det bättre. Nåja, ska bara duscha och sen gå och sova. Ska bara lata mig en stund till. Ha en bra kväll! 
 

wonderful

Publicerad 2013-10-13 11:15:47 i Allmänt,

Godmorgon! Jag vaknade klockan 8.50 och trodde jag var försenad till skolan, så jag gick ner och sa till mamma att jag hade försovit mig, haha. Kunde inte somna om sen, så åt morgonmål & kollade pll. Nu orkar jag inte stiga upp, så trött. 
Idag tror jag att vi ska till farmor och sen skjutsa Nico till stan. Annars så ska jag bara ta det lugnt, laga läxorna och fixa mig för veckan. Har bara 2 dagar i skolan, och sen dagsverk och så höstlov. På fredag far vi till Tammefors, shoppar och sover på hotell. <3 
Bloggar mera sen ikväll/dag. Ha det bra! 
Hehe, fin bild från morgonen. 

Love

Publicerad 2013-10-12 21:33:58 i Allmänt,

Ikväll har Nico och jag umgåts med Mela. Har fjantat oss, farit och köpt gott till sale& spelat kort. Bra kväll! :)
 

Mjaoo

Publicerad 2013-10-11 21:50:40 i Allmänt,

Hejsan! Har inte haft tid eller ork att blogga på hela veckan, så tar en snabb genomgång nu. 
 
Måndag: läste på prov och chillade.
Tisdag: Piano efter skolan och sen läste ja på prov.
Onsdag: Skrev vädens sämsta prov, kmr så att få underkänt. Haha! Sen kolla jag pll och chilla.
Torsdag: Skolan→ Teori, efter teori så tog de 40min innan vi kom oss hem ( wilma och jag) så spela fotboll då. Sen tog jag lungt hela kvällen.
Fredag: Skolan→ s-market å handla taco och tortilla. Sen for vi till vickis och lagade det. Omnom! Sen lagade vi oss och for ut, chillade åpå där och frös ihäl. Nu sitter vi hos Vickis, och kollar friends. Eller jag nördar telefonen! Bennen kommer snart efter oss så ska börja packa i alla saker nu. 
s

söndags mys

Publicerad 2013-10-06 18:46:25 i Allmänt,

Hej! Vaknade en 10-tiden imorse och började öva på prov nästan direkt. Övade till en 12 tiden, då gick jag ut. Kände mig så sömnig och trött i hela kroppen, så så har jag känt mig idag. Har städat ur klädskåpet, ska skicka bort gamla kläder och så städade jag resten av rummet också. Och sen åt vi Taco, omonon! Har bara slöat sen dess, kollat pll också. Idag fixk jag också inredningssaker av mami, tack! <3 
Ska laga mig nu inför den kommande veckan. 
* plocka ögobrynen, ansikts mask, och fixa mina tånaglar, och smörg in benen och såna saker*.
Ha en bra söndag allesammans! 
Soleen den skiner!

#younglove

Publicerad 2013-10-05 13:57:49 i Allmänt,

Hejsan! Har hunnit färga håret redan, men det är ennu rött. Nästa gång blir det svart!! 
Nu är Kevin och Evelyn här. Sitter o spelar Wii, haha! Ikväll ska jag inte göra något speciellt, höh. Som vanligt! 
Nåja ska fortsätta spela wii nu, tjao! 
 

1-10

Publicerad 2013-10-04 18:24:24 i Allmänt,

1.Vad tycker du är viktigt i livet? 
Att ha ärliga vänner, en bra hälsa, familjen och massor mer 
 
2. Om du skulle vinna 1milj, va skulle du göra?
Nej, jag skulle dela ut mycket av det. Betala av lån, åka på resa och spara.
 
3. Berätta om din skola och klass
Min skola är inte så stor, men mycket trevliga folk. Öum, som i alla andra skolor så finns det folk som söker mycket uppmärksamhet och dem som inte gör det. Maten är helt bra, man får mellanmål gratis.
Vår klass var vi 21 i, men en flyttade så nu är vi 20. Vi är en högljudd klass, å väldigt bra. Alla har någon att vara med i vår klass, så det är bra. Vi har en ganska trevlig klass nog. Är glad att jag blev i denhär klassen, skulle inte velat vara i någon annan! 
 
4. Vad gör du på fritiden? 
Jag är med kompisar, spelar piano, hemma med familjen, kollar på pll, nördar datorn, har det allmänt chill. 
 
5. Vad tycker du är orättvist i världen?
Att vissa ska behandlas olika för hudfärg, tro, klädstil och såna saker.
Att alla i världen inte får mat &vatten och inte har någonstans att bo. Att många ska måste gå igenom hemska saker som ung. Och såna grejjer. Det finns egentligen ingenting i livet som är rättvist. 
 
6. Berätta om dina vänner!
Jag har dem bästa vännerna, dem som alltid finnas där. Och dem jag kan lita på. Jag har alltid kul med dem. Vardagen skulle vara så tråkig utan er <3 
 
7. Hur är du som person?
Jag bryr mig väldigt mycket om andra. Är omtänksam och lägger oftast andra före mig. Jag dömer inte folk efter utseende, klädstil, hudfärg eller sånt. Jag älskar att hjälpa andra. Jag kan inte ( spec mina vänner) låta någon må dåligt, då gör jag allt för att hjälpa dem. Jag har konstig humor, skrattar åt mina egna skämt. Jag är aktiv och sitter inte stilla så länge.. ja typ det! 
 
8. Berätta om ditt land! 
Finland, är ett ganska tryggt land att bo i. Haha det enda jag kmr på. 
 
9. Vad ser du sig själv om 10 år?
Då har jag ett jobb, en man och ett barn. Och så ska jag börja bygga hus.
 
10. Ångrar du något i ditt liv? 
Jo, men det har jag lagt bakom mig. Det är viktigare att fokosera på framtiden än att grubbla  på det förflutna. Och allt som har hänt så har man ju lärt sig och blivit starkare. 
 
 
 
 
 

I'm flying

Publicerad 2013-10-04 17:51:42 i Allmänt,

Hejsan! Dålig uppdatering på sistone, verkligen.
Berättar kort vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Tisdag; Skola till 12.00 sen for jag till vasa med pappa, på möt. Sen for vi till mäcken och åt å sen hemåt. 
Onsdag: Skola, och sen minns inte jag? Tror jag nördade Pll hela kvällen. Somnade före halv tio, uups!
Torsdag: Skola→ Teori sen hem och lagade läxor och chilla.
Fredag: Skola, sen for jag hem med Bennen så kom hem 15.35, shöne! Sen dess har jag bara chillat. Ikväll ska jag gå i bastun, sen kolla idol och äta gott! 
Helgens planer är att färga mitt hår brunt igen, sköta Evelyn en stund i morgon, och sen vet jag inte. Får bli en spontan helg.
Ha en bra fredagskväll! 
 
Ig bild & en vacker snapchat bild. 

Om

Min profilbild

Emelie

Hejsan! Jag är en glad tjej, 14 vintrar är jag. Jag går i Tegengrenskolan i 9:an. Spelar piano på fritiden, umgås med vänner & mm. Jag bloggar om vardagen, lägger ibland upp outfit bild, och såna saker. Fotar oftast med min telefon kamera. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela