♥EmelieLinnJosefine♥

tonight

Publicerad 2013-08-31 17:04:35 i Allmänt,

Tjohejj! Villaavslutning it is! Började dagen med att fara och måla inne i villan, sedan det har jag pysslat och på med ett o annat. Ska fira villa avslutning på villan (noshit), med släkten. Hoppas det blir en lyckad kväll! Ha en bra villa.a! 
Osäriös och vacker bild.
 

Tips!

Publicerad 2013-08-31 13:54:47 i Tips,

 
Den större " burken" är salt, man tar lite och gnider in i händerna ( det ska vara väldigt lite). Sen så tvättar man händerna och dem blir väldigt lena. Det är Exfoliating Body Scrub.

Den andra så är en kräm som man smörjer in, ett väldigt tunt lager. Sen så far den in i huden väldigt snabbt. Det är body butter.
 
Är dock ganska dyra produkter, men huden blir väldigt skön & behaglig. 
 
M&P, hade hem den från Tallin. Men det finns att köpa på andra ställen också!
 
 
 

love the lovers,love the haters

Publicerad 2013-08-30 21:12:24 i Allmänt,

Hejsan! Sitter hos Amoakos nu med Bennen, vi har skött Evelyn&Kevin ikväll. Skoldagen var annars helt normal, fick väldigt dåligt i geografi föhöret. Hade övat väldigt mycket och kände att jag kunde det, men tydligen inte. Men geografi är det jag är svagast på, så jag måste kämpa det här året. 
Imorgon så är det ju villa avslutning. Så vi, mikanders o morfar ska till villan. Kanske kommer någon annan också. Men man får ju inte skjuta raketer i år pga av torkan, men som tur får man ha på marshaller o ha sprakan stickor. 
Men Mela kommer inte, så synd :(( Krya på dig min själsfrände ♡ 
Bloggar mer ordentligt imorgon, godnatt! 
Evelyn & jag 

Min allergi

Publicerad 2013-08-30 15:23:16 i Allmänt,

Täntke berätta det här nu om min allergi. Håller mig till mjölken, för det är ju det som det är frågan om nu!
 
Jag är INTE laktos, jag kan inte äta något som innehåller mjölk. Om jag ska äta det ska det vara med Soja, Havre eller något liknande. 
Vi upptäckte redan att jag var allergisk för mjölk då jag var väldigt liten. ( vet inte riktigt hur liten men). Så jag har aldrig ätit/druckit mjölk, choklad, glass eller något sådant. Alla tycker alltid så synd om mig då jag inte får äta choklad.Men alltså vad kan man sakna som man aldrig har haft? Och folk undrar om jag aldrig blir snål då jag inte får det som dem får? Jag har ju som sakt aldrig ätit mjölk, så jag har levt med att inte få som alla andra, så jag är bara van vid det och ser inte det som ett problem. Men folk som bjuder på mat och inte har vetat att jag är allergisk så har ju inget och tycker oftast det är " dåligt" då dem inte har något åt mig. Men det är endå inget jag lider av. Jag har också varit väldigt rädd att äta på ställen jag inte brukar äta, te.x då folk bjuder på mat. Jag litar inte riktigt på någon när det gäller det. '
Vi har många gånger varit på mjölkprovokation, där testar dom mjölken. Ger mig lite i tagen och ser hur jag reagerar. Dom tyckte jag var så bra i skick, tror det var 2008, så dom skrev ut mig ur sjukhuset. Så jag kunde fortsätta äta mjölk hemma. Men det funkade inte så riktigt länge det. 
Så vi slutade. 
 
På påsk, dehär året då jag var på en konferans, så fick jag fel mat. Så jag hamnade in på akuten. Men vi visste inte vad det var som jag hade fått i mig? Så vi började misstänka att det var SOJA. Jag var väldigt försiktig med att äta,för jag visste inte vad jag reagerade så starkt på. Men vi for till Hvc, undersökte och sådant. Sen fick vi även en tid till sjukhuset. 
 
På sjukhuset så talade vi med en läkare och funderade över framtiden och så. Och han sa då att han tvivlade på att det var soja jag reagerade på. Såklart trodde jag då det var mjölk. Och där så sa han att jag ska få börja med Sencibilisering till hösten. ( = man äter lite mjölk i taget i ett halvt år, så sen borde man tåla mjölk)Men först måste jag fara på mjölkprovakation. 
 

Var ju på provaktionen för en vecka sedan o lite mer. Så dem gav mig lite joghurt, ingen reaktion, så dem fortsatte och inget hände. Vi kom upp i 20 ml, och det började klia. Men inge mer symtom. Så jag slapp sencibiliserin, för jag var så pass bra i skick. Så nu äter jag lite mjölk varje dag. Och ibland kommer det symtomer och ibland inte. Just nu är jag på en tesked. Förra veckan var det en halv. Kommer öka på hela tiden. Så jag borde börja kunna ta in lite mjölk om en stund. Visst är det jätte bra, men jag hatar ju hur det smakar. Jag har ju aldrig ätit det, men jag måste bara fortsätta. 
Och jag kommer ju känna mig tryggare om det inte gör något om jag får i mig mjölk förståss! Har alltid med mig en Epipenn och medicin vart jag än går. Annars känner inte jag mig trygg..
 
 
Hoppas någon orkade läsa, nu då jag tog mig tid att skriva!
 

Dagen!

Publicerad 2013-08-29 20:45:35 i Allmänt,

Hejsan! For nog till skolan idag. Märkte att det var halva klassen som är förkyld? Efter skolan for vi på teori från 16.25-17.25 och sen hem en stund och sen for Ben jag och Papi till Farmor. Sen här hemma blev det plätt kalas, nami, tack Mamma! :) Ska gå till Turbo nu och sen laga läxor och gå i duschen. Ojoj, borde laga läxorna lite tidagare kanske? Får se vad jag hittar på imorgon. Hörs! 
 
 
En gammal bild, då jag ännu var brunett!
 

Kläder

Publicerad 2013-08-29 20:39:51 i mode,

o, Älskar domdär byxorna. Dock så skulle dom få vara "normal" läng nertill. Har sökt efter dem i butiker, men hittar inga som är perferkta. Och en sticka tröja är ju aldrig fel nu höst tid. Men det är så dåligt ifall nummrorna blir fel om man beställer. Nåjo, dem här 2 plaggen är från Nelly.com 
 

Todays

Publicerad 2013-08-29 17:05:30 i Outfit,

Outfit
 
 
Tröja- Cubus, Halsduk- Pieces, Byxor- Milla denim- Cubus
 

Top 5 filmerna

Publicerad 2013-08-28 21:58:41 i Allmänt,

1.LOL
 
 
2.The hunger games
 
 
3. Raice your voice 
 
 
4. A walk to remember 
 
 
5. Big moma 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allt på plats!

Publicerad 2013-08-28 19:05:19 i Vardag,

Nu är ändringarna i bloggen nästan färdiga, headern kom på plats. Men jag skulle velat ha ett annat tema, där texten och allt är på mitten av sidan. Men det passade inte in då, så såhär får den se ut nu framöver! 
Blev faktiskt ganska nöjd med den, brukar oftast fixa ihop bloggen på 15 min. Men nu tog jag mig tid och det tog ungefär 2 dagar! Och Kesia hjälpte mig på traven, tack! 
 
Ska gå i duschen nu och göra såna saker och sen ska jag kolla Idol med varmsaft♥. Får se om jag far till skolan imorgon, har feberkänsla, men ändå inge feber och så är jag förkyld. Så vet inte hur jag ska göra då? Måste se det sen. Ska gå ner och se nu, gammel moster är här så, Hejdå! :) 
 
 
 
 

Sommaren 2013

Publicerad 2013-08-28 13:08:00 i Allmänt,

Har ju sakt att jag skulle skriva om sommaren så här kommer det, kommer inte i ordning men! 
 

Mys med kusiner, båttur till gämbä moster och morbror.
 Pickning med Anna&Elin, Mela&jag lagade Dipday/ombre, Minda&Mela & jag tältade vid deras villa♥
 
 Kds, bästa lägret hittils! Sommarens höjdpunkt 1
 
 Evelyns välsignelse, promenad i regnet men M&M, Villa bygget.
 
 Å, sommarens höjdpunkt 2. Kalajoki med fam Martin. Sola sola, bada bada, kort spelning, glassmonsters, promenader i solnedgången, love♥
 
Var till nabben med moffas båt ( utan moffa ), var och shoppade med mami till jakobstad, villa livet, ut och ro med Nico.
 
 "midsommar" fest med Martins, badtunna, vattenskoter, fotografering, ( kan inte stava) " capter the flag? ", god mat, FEST♥
 
 Kevin blev 4år, konstens natt med dem besta, chill med Elin, Prilis e fin, m&p kom hem från Tallin med presenter! 
 
Saknar alla saker jag har gjort den här sommaren, det har varit bäst. ♥ Har umgås mycket med Mela också, fast det inte finns så många bilder på oss. Och Adde, vi har alltid det bäst på sommaren!! Utan att adde skulle komma hit skulle det ju inte vara någon riktig sommar?! :o Love♥ Har varit mycket med mina andra kusiner. Elin Anna och jag hade sleep over, och långa kvälls häng. Så har vi byggd på villan, det går framåt! Och så var ju det där bästa lägret med bästa människorna. I början av sommaren skötte jag ju Priillon också, och i slutet av sommaren jobbade jag på Sale. Har gjort så mycket mer än vad som jag skriver och det syns på bilderna!  Sommaren har varit perfekt! ♥ 
 
 
 

Därför älskar jag hösten..

Publicerad 2013-08-27 19:18:43 i Allmänt,

Det blir mörkt om kvällarna, man får använda stickatröjjor, löven ändrar färg, man kan snart börja använda ugs, man kan elda spisen här inne, dricka varm saft utan att smälta, ha värdens skönaste & mysigaste kläder på sig, tända LJUS♥ Finns 100 bra saker med hösten, så mysigt! 
 
Har röd ombre också! 
 
 

Favorit kläderna

Publicerad 2013-08-27 14:40:00 i Outfit,

 
Mina svarta Milla Denim byxor från Cubus, Den gröna trjöjjan ( från jakobstad, minns inte vilken butik? ), Vit tröjja, från cubus, fintröjja med rosetter på, h&m. + Mina svarta converse. ♥
 
 
 

det går framåt!

Publicerad 2013-08-27 09:45:00 i Tankar och ider,

Hej! Hittat ett super bra program nu där man kan redigera bilder, göra collage och andra saker. Så där ska jag göra min header. Är nästan klar med den men ska fixa lite grejjer ännu, och sen lägger jag upp den först imorgon, för ska ta hjälp av Kesia. 
 
Hahaha, kör lite Kissie style nu, 5/5 på programmet! 
 
 
 
Här är en annan bild jag redigerade, och la in en text osv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

små töösar!

Publicerad 2013-08-26 20:33:44 i Allmänt,

Hejsan! :) Konstig skoldag idag, eftersom dem flesta nior år på lägerskolan så har vi lite annorlunda skola. Började med hål,gick och köpte halstabletter, feel lonley. Haa! Sen så lagade jag en läsförståelse och sen matiin. Sen gick jag på promenad 6km på 50min. Och tillsist så hade jag husa med Elins grupp. Hade allmänt flipp idag med dessa tösar---> 
Haha. Dom har inte lärt sig att inte använda min telefon. 
åh, är så förklyld så orkar inte fara till skolan!! Haha! :D 
Ska se idol nu, hejdå! :) 

kauniis!

Publicerad 2013-08-25 22:17:52 i Allmänt,

ändringarna i bloggen tar längre än planerat, hittar inget bra ställe att laga headern på. Men imorgon ska jag söka videre! 

Mamma&jag cyklade till villan idag där fam Amoako var och moffa. Kevin o jag var o rodde med gummibåten. Sen for vi alla till moffa och drack kaffi. Cyklade sen hem, då städade jag upp i rummet och sen for mami o jag och simmade, det börjar bli kyligare. Satte på dh sen. Och avslutade kvällen med en dusch med ljus på! ♥
Oj vad de har blivit mörkt ute nu förtiden. :o Men mysigt värre! 
Imorgon blir det skolan då, wihoo.
Godnatt! :)
vacker bild!

ändringar i bloggen!

Publicerad 2013-08-25 14:15:29 i Allmänt,

Ska ändra bloggen ordentilgt nu, göra en ordentilig header. Och andra saker. Så får se resultatet sen! :) 
Här är en bild jag redigerade på PiZap.com 
 
 

One love!

Publicerad 2013-08-24 21:24:39 i Allmänt,

Tog en kvälls cykling runt kvimo. 13 km, med kvällsolen, shönt! Kom just ur bastun, shönt såhär hösttider. Ska kanske se en film ikväll eller så kollar jag Dh. Imorgon hoppas jag på att göra något mer, hihi! :) 
Färdas med denna cykel, upp och ner för backar. Och den har fastnat i 3:dje växlen.hahah! 
 

Publicerad 2013-08-24 15:05:00 i Allmänt,

Hejsan! Igår var skoldagen helt chill, men hade ett moddeföhör och ett geografi kart föhör. Båda gick rätt okej, eftersom i modde fick man ha en lunt lapp!? Jo, sen slutade vi klockan 2. Sen något efter 5 for vi och hämtade Elin och sen mot Juthbacka, gjorde ett stopp vid Abc. Haha! Väl framme vid juthbacka gick vi och sökte upp Eve& Vicki. Och så gick vi och på.. Sen mot kvällen var vid med Saarela och Eric. Och så for vi en 10 tiden hem. Köpte bara remmar där! Här är ett colage från igår.
 
Imorse kom mamma och väckte mig, för hon ville ha remmar..? Så somnade inte om efter det heller. Åt morgonmål och sen for Mami och jag till Ulot och plockade lingon. Fick 1 1/2 hinkar. Sedan dess har jag bara kollat dh, och ätit upp alla mina remmar ( Misstag). Ikväll ska jag bara ta det lungt, och inte göra någonting. 
Har haft så mycket läxor varje dag denna vecka så det behövs. Jo, hehe! Fint fint colage detta också, :) 
Hejdå! 
 

lovers instead

Publicerad 2013-08-22 21:11:27 i Allmänt,

Halå! :) De här dagarna jag inte bloggat har jag varit på piano, lagat läxor, kollar dh och idag teori. Jobbig dag i skolan idag, så tråkiga ämnen. Hehe, men imorgon är det FREEDAG, o dessutom juthbacka. Far dit med Elin å är där med Vicki, Eve Elin o kanske nå andra. Yeah! Ska börja sova nu. Gonatt! 
söta o normala vänner! 

soova! ♥

Publicerad 2013-08-20 21:07:34 i Allmänt,

Hej! Blir oftast kvälls bloggning nu förtiden. 
Idag har skoldagen gått bra, har höga krav på mig i  år så måste vara skärpt på lektionerna och göra läxor ( dethär är ovanligt för min del). nåjo, efter skolan så for jag på piano, hann inte med så mycket, meen. Efter så for jag och köpte ett glass packet, omnomn. For hem då Elin va färdig. Då åt jag och lagade läxor. Sen åt jag den underbara glassen framför ett Dh avsnitt. Och så kom Bennen hem från Svergie, med godis, omnomn. Taack♥ . Har bara chillat idag, eheh. Trött är jag! 
Ska nog snart börja sova.. hihi, godnatt! :) 
 
Ps; åt en halvtesked blåbärsjoghurt idag ( den såm innehåller mjölk). Applååder! 
 

sjukhus resan!

Publicerad 2013-08-19 21:10:51 i Allmänt,

Hejsan! Idag steg jag upp 7.45 lagade mig på 5 min typ, sen for vi iväg kl 8.25. Kl 9.15 så for jag på spirometri, det gick väll helt bra! Sen for vi in och talade med sjuksköterskan, gick igenom vad jag är allergisk för och sånt. Efter det så for vi in och talade med läkaren, disskuterade bla om sensibiliseringen, min mage o astman. Efter det fick jag lunch, orkade verkligen inte med allt, man får så stora portioner. Sen så började vi på med mjölkprovakationen kl 12. Dem började att lägga mjölk i mungipan. Ingen reaktion så då fortsatte dem med 1ml joghurt ( äckligt ) det kittlades till början då jag inte var van med det. Men de gick om! Dem ökade då hela tiden med joghurten tills vi kom upp till 20ml ( cr. 2matskedar). Då började det kli lite och kännas att det svällde, men det gick om. Så efter 15min gick vi till labbet och så tog jag en spruta, 5 rör fylldes med mitt blod, mums! sen gick vi tillslut och talade med läkaren. Vi kom fram till att jag inte behöver sencibilisering, utan att vi kommer fortsätta här hemma att nu till att börja med, att jag äter 1/2 tesked av en mjölkprodukt per dag, sen ökar vi! Gick bättre än vad jag &( andra) trodde det skulle göra. :) Papi och jag avslutade sjukhus resan med glass och bolla i kafetserian. Sen kom vi hem en halv fem tiden! Sedan dess har mami o jag varit ut o kört lite, nördat dh o lagat läxor. Nu ska jag ( snart) sova. Skolan imorgon, hejdå! :) 
 

Stolt tjej 98:a

Publicerad 2013-08-19 11:51:29 i Allmänt,

Stolt tjej 98:a, har nu ätit 1ml banan joghurt läs: den innehåller såklart mjölk.Ska få lite mer joghurt om en stund,blääähh! :(( Det var va ju så hiskeligt äckligt. Hjomen, bloggar sen ikväll! :)

ou mai!

Publicerad 2013-08-17 22:02:52 i Allmänt,

Tjah! Idag har jag målat lite i villan som planerat. Sen så har jag varit med Kevin&Evelyn&Aprilia med moffas. Och nu är Tåte&Mari&Jota här! Tänkt bara slänga in ett inlägg här nu på seinon, ska fortsätt chilla nu. :) 
 

i woke up this morning, and i saw Lilla My in tha mirror! :o

Publicerad 2013-08-17 09:53:36 i Allmänt,

Hej! :) Vaknade redan tio i morse. Så har varit uppe i 49 minuter. Haha! Nico kom hem just med papi. Jaj, idag så ska jag/vi fara till villan och måla där innuti, o så kanske jag ska sköta nå söta barn. Sen på kvällen har jag inge planer, vill göra något. Nåjo, skulle bara slänga in ett kort inlägg. Ha en regning bra dag! :) 
 

Nice day!

Publicerad 2013-08-16 20:37:44 i Allmänt,

Hejsan! :) Inatt har jag sovit 11 timmar, typ rekord? Somnade lite efter halv tio och vaknade halv 9. Sen for vi till sjukhuset till hudpolikliniken. Fick salvor därä! Sen for vi in till stan & shoppade, jag köpte en tröjja, jätte shönt material, hårfärg ( rött ), sen köpte mamma åt mig ett par byxor och ett par legjins o en halsduk. Tack! ♥ Nöjd åkte jag hem! Sen på eftermiddagen for vi till villan en sväng o slipade, sen en vändo till moffa. Efter det då vi kom hem så färgade mami mitt hår ( aj) o sen kom Evelyn hit och vi skötte henne, söte vän! Nu har hon farit hem och jag ska bara chilla resten av kvällen. Ha  en bra kväll!
 

we all got it.

Publicerad 2013-08-15 19:32:16 i Allmänt,

Hej! Började dagen med håltimme. Slött. Annars gick dagen snabbt. Har inte gjort ett skit idag. Kollar dh är det ända. Ska inte till skolan imorgon, eftersom jag ska till sjukhuset till någon hudläkare. Stannar i vasaa o shoppar sen, fick min lön idag! :) Sen helg, wiho! Har inga planer, får se vad jag hittar åpå. Ska fortsätta att ha tråkigt och ta en tidig natt ( igen). Får sova lite längre imorgon som tur. #peace. Hejdå!

Publicerad 2013-08-14 16:49:23 i Allmänt,

Halloj, sitter hos moffas just nu. Har plockat bär, wiho! Skoldagen var ganska så chill, hade hål sista timmen så vi gick ut på byn. 
Ikväll så ska jag baka svartvinbärs paj, plasta böcker och så ska jag kolla pll avsnittet ( o äta gott ).
Har ingen att blogga om så hejdå!
 
- Ska färga håreet snart! 
 
 Tumblr

Vasa

Publicerad 2013-08-13 19:08:46 i Allmänt,

Kom just hem, for med Bennen& Jota till stan istället så kom mami efter. Jojo, köpte en concealer, mamma kköpte åt mig;  en skolväska ( #LOVE), söta post it lappar, pännor, och sånadäran bläck färgade pennor, 5 par sockor, tuggummi. Tack mami.♥Och så åt vi på Mäcken, första gången sedan påsk jag åt en hamburgare, mums. ♥ Sen for vi till Nicos nya lägenhet, snygg! Sen for vi hem, köpte glass på hemvägen, långafarbron röd. #coolpeps.
 
Sitter med nån färg i håret nu som ska göra att det börjar glänsa och göra nån färg. Äh, jag vet inte. Ska iallafall gå och ta bort det nu. Sen lägger jag på DH, eller göra något chill. 
 
Vanlig skoldag imorgon då, back on track. 
 
Visar min väska sen någon gång. Hejdå! :) 
 
 
 

Back on track!

Publicerad 2013-08-13 18:57:22 i Allmänt,

Första dan av skolan avklarad, wioo! 
 

Hej, hade chill dag i skolan då det var första.Men hade så sjuk mage på morgonen så jag trodde jag skulle spy. Hade en samling med hela skolan, och sen med klassföreståndaren då vi fick skolkalender och information om lägerskolan. Sen åt vi och for hem.Imorgon är det vanlig skoldag.Ska väll laga något att äta åt mig nu och sen far vi till stan efter Mami har kommit hem. Det jag ska med hem är, en skolväska, nya pennor&sudd, härspännen och nå smink. Skulle vilja köpa hårfärg också, hehe. Ska laga det i någon röd nyans.   
 
Här är vårt shema för denna period, måste säga att det var ett väldigt bra! Ledigt varje dag en timme.#like
 
Måndag: Håltimme, Fysik, Modde, LUNCH, Jommpa, jommpa, MELLIZ, Elevhandledning
Tisdag: Engelska, Samhällslära, Geografi, LUNCH, Modde, Ma, MELLIZ, håltimme
Onsdag: Samhällslära, Religion, Engelska, LUNCH, Fysik, Ma, MELLIZ, håltimme
Torsdag: Håltimme, Ma, Samhällslära, LUNCH, Finska, Hälsolära, MELLIZ, modde
Fredag: Geografi, Finska, Religion, LUNCH, Ma, Mo, MELLIZ, håltimme 
 
Ganska chill period faktiskt. Nice! Vi har fått några nya lärare också. Yeah! 
 
 
Våran vackra kaldender, hehe :) 
 
 

sommaren 2013 är slut!

Publicerad 2013-08-12 22:04:00 i Allmänt,

Sorligt men sant. Om 54 min är sommarlovet över. Ska laga ett inlägg sen om hela sommaren med bilder&sånt. Har varit en annorlunda sommar men endå rolig ( så säger jag varje år, jojavet). Vet inte hur jag ska orka stiga upp imorgon, ska upp redan 6 för att inte bli försenad första dagen. ( har en tendens att bli det). Ett pluss finns ju i alla grejjer. Det enda positiva är att man får träffa kompisar dagligen o att man får rutiner. Hatar dem första dagarna i skolan för dem är så jobbiga o det är ingen mening med dem. 
Nog om det. Ikväll har vi varit till villan en stund, o så har jag fått Nicos klädställning, men har massor med olik färgade hängare. Ska köpa dem imorgon.
Imorgon efter skolan så far vi till stan, checkar Nicos lägenhet o sen och shoppa skol stuff. Nåja, ska börja sova nu. Godnatt! (: <3
 
 

xox2♥

Publicerad 2013-08-12 10:44:00 i Allmänt,

Hej! Igår så städade jag äntligen mitt rum, haha! Sådär passligt till skolstart. Talade med N i nån timme i telen, behövligt värre! Sen på kvällen kom Anna, Vicki & Elin hit, chillade bara o kollade världens mest sämsta o konstigaste film. E&V for ganska for så Anna stannade nån timme efter. Sen när hon for hem satt jag och chattade med typer i väntan på att mami å papi skulle komma hem från Tallin. Dom kom hem något före ett, då hade dem med några presenter. Wioo. Fick en tröjja, godis och en plåmbok. Tack så mycket! ♥ 
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill inte bara ha tråkigt, för imorgon börjar skolan. Blää! :( 
 

Publicerad 2013-08-10 21:18:32 i Allmänt,

Hej! Har varit ut och jog-gat idag. Och så imorse så cyklade jag till butiken efter potatis. Ehhe, sen har jag bara chillat. Imorgon MÅSTE jag städa mitt rum, sakt det i 2 dagar nu men nu på riktigt asså. Hjå hjå. 
Fint i hoviska i torsdags!
 

100 frågor!

Publicerad 2013-08-10 20:46:00 i Allmänt,

100 frågor.

Vad är klockan? - 21.31

1. Fullständigt namn- Emelie
2. Ålder? -
 14
3. Vart bor du?
 Brudsund
4. Bor tillsammans med?
 Mamma, pappa syster & bror
5. Färg på ditt hus? Gult 
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född?
 2 december
8. Klass? -
 Ska börja i nian
9. Vilket år tar du studenten? - öum, jag vet inte 
10. Något jobb? - Har haft sommarjobb på sale.
11. När gick du upp i morse? – 11
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag?- Ja

15. Pussat någon idag? -
 nej.
16. Vad har du ätit idag? - Joo
17. Dagens klädsel? – svart klänning och en grön tröjja ovanpå
18. Dagens smink? - Inget just nu
19. Dagens sötnos? - niklina

20. Dagens roligaste? - Hhahah, min fina dans :D

21. Har du många vänner? - tillräckligt
22. Hur många har du kysst?- hehe 
23. Vem kramade du senast? -  Nico
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Non
27. Har du pojk-/flickvän? -
 nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Bennen
31. Film? - Lol, the hungergames, 

32. Låt? -
 wake me up, as long as you love me ( inte me bieber utan Alex Goot) 
33. Mat? - taco
34. Dryck? - Saft 
35. Färg? - svart, grön

37. Stad? -
 ja du? 
38. Land? - öum, jag vet inte? 
39. Ämne i skolan? - musik
40. Människa? - Fattar inte dendäär frågan men.. 
senaste:
41. Personen du tänkte på? -
 Hemligt värre.
43. Gången du spydde? – minns inte
44. Gången du grät? - Hemligt
45. Pizzan du åt? - Minns inte
46. Gången du var i Göteborg? - Aldrig
47. Gången du var i Stockholm? - Förra året med mami o nico.
48. Gången du var full? - Neveeh
49. Gången du var hög? I torsdags var jag hög på socker... 

50. Gången du var kåt? -
 hahahahahahha 

antingen eller:

51. Svart eller vitt? -Svart 
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Både.. 
54. Tvspel eller datorspel? – tvspel
55. Singel eller upptagen?  singel
56. Hångla eller ha sex? - Hångla med en apa. (Y)
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad hehehe
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Har inte kållat något av det
60. Blont eller svart hår? - svart 
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? – inget, bläääh
63. Göteborg eller Stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. 
65. Coca cola eller fanta? - Kokkisss
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - prickigt
68. Älska eller älskas? - MItäs? 
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - de e många det.
71. Personer du hatar? - Miss nobody
72. Gånger du varit full? - Nå många gånger på socker då.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? gagahahah
74. Glassar du ätit på en dag? - vet inte? 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 0!
76. Gånger du haft minnesluckor? - veit it 
77. Gånger du varit hög? - varje dag
78. Personer du saknar just nu? – Många

79. Gånger ditt hjärta brustit? - jag vet inte? :o
vem:

80. Vill du kyssa nu? - Hemligt mohhhahahah
81. Ska du träffa imorgon? mamma o pappa

82. Sjöng du senast för? - Nicoo

83. Hade du senast en msn-konversation med? Minns inte, 100 år sen 
84. Spelade du tvspel med senast? -
 minns inte
85. Vill du ta med på resa nu? - Familjen   
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hihihi, vad knasiga frågor
87. Förtjänar att dö? - INGEN
88. Är söt? - Måsse.. 
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Nalllen.
vad:
90. Gör dig glad? -
 Männiksor.
91. Gör dig ledsen? -
 elaka menniskor 
92. Vill du helst göra nu? - Skriva detta
93. Önskar du att du slapp göra? - städa mitt rum
94. Vill du ha nu? - A boyfriend. Gahahha men jag vet inte.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  Har inte tänkt på det 
96. Längtar du till? - Juthbacka 
97. Tycker du om dina betyg? - SKIT DÅLIGA
98. Ångrar du i ditt liv? - nånå, inte ork jag noo sejj he

99. Är det bästa som hänt dig? Mycket
100. Hur mycket är klockan? - 21.45

 

WIOOO!

Konstens natt

Publicerad 2013-08-09 17:09:00 i Allmänt,

Hej! Hade en skit kul kväll igår, var i början med nico&adde&co, sen så kom Elin&Anna och vi gick i några butiker, och sen kom Eve&Vicki. Sen mot kvällen gick vi mot hoviska, talade med massa människor och hade det allmänt kul. Haha. ^-^ Kom hem typ 1, men kunde aldrig somna så jag var skit trött då jag skulle upp imorost. Jobbade hela dagen och sen har jag bara chillat. Ska kanske städa rummet och sen bara chilla. Imorgon far jag till maxmo på tanssi.. Yo, hejdå!

Torsdag!

Publicerad 2013-08-08 10:03:00 i Allmänt,

 
Hejsan! De här senaste dagarna har jag bara arbetat, o på kvällarna har jag bla varit med Mela & Elin. Och så i tisdags fyllde Kevin 4 år, så vi var dit på kalas. Grattis! <3 Igår kväll for jag ut & springa sen i bastun ( shönt), o så kollade jag det nyaste pll avsnitten, måste vänta till onsdag för nästa :/
Nåja, sitter och har paus nu på jobbet, 3 timmar kvar, buhu. Sen ikv så far jag på kånstens natt, wieee, ska vara med Anna&Elin. ( kommer säket somna så trött som jag är).
Är klar med alla varor nu, så 3 timmar till är länge! :(

Best!

Publicerad 2013-08-04 12:04:05 i Allmänt,

Hade en sån kul dag igår med fam Martin på deras villa. 
Vi badade badtunna - körde vatten skoter ( även jag fick köra) - spelade kort - simmade - hade läs:( kan ännu inte stava det) caped to flag?? - fotograferade- hade för kula shämt ( go Adde)
Var en riktigt bra sommar kväll som man inte glömmer! 
 
'
Finaste syrran o jag!

Niklina o addos!
 
Diggar denna bild till 10000!! 
 
 
Man blir så glad i ♥ av att umgås med dessa underbara ( underliga ) människor!♥
 
 
 

trolllololo

Publicerad 2013-08-01 15:53:43 i Allmänt,

Yo! Var hem från jobbet igår, hade värk i magen hela natten. Men jag for idag. Å nu sitter vi hos färra å berrä å har ätit mat! (: Blir väll här en stund och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jobb imorgon och sen helg. Längtar så mycket till konstens natt men vet inte vem jag ska vara med ännu.. mjå mjå, ska fika nu. Hejdo! :)

Om

Min profilbild

Emelie

Hejsan! Jag är en glad tjej, 14 vintrar är jag. Jag går i Tegengrenskolan i 9:an. Spelar piano på fritiden, umgås med vänner & mm. Jag bloggar om vardagen, lägger ibland upp outfit bild, och såna saker. Fotar oftast med min telefon kamera. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela